Хладилници

Цени:

Цените на хладилниците, които предлагаме варират в зависимост от състоянието и марките най-общо в интервал : 100 - 500лв.

Информация за цени, марки и определени модели хладилници в наличност можете да получите като направите заявка чрез формата в сайта или на тел. 0898576182 Пловдив.


Хладилник Whirlpool- втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хладилник Whirlpool енергиен клас А+ произведен в Гернамия. Фризерна част с едно отделение. Размери 140В/60Ш/60Д. Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА:  280 лева

 

Хладилник PANASONIC-NR-B30FX1-XE - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Комбиниран хладилник Panasonic NR-B30FX1 с долен фризер. Първият хладилник отговарящ стриктно за енергиен клас A ++ с Не Frost технология. Нови иновативни функции Panasonic хладилник NR-B30FX1-XE го превръщат в един от най-енергийно ефективните. "Vitamin-Safe функция запазва храната свежа  поради  оптимизираната влажност и температура от 0 ° C до 5 ° C. Два мигащи светодиоди имитира блус и Зелените слънчева светлина. LEDs активират естествените защитни сили на плодове и зеленчуци, както и запазването на витамини. Това влияние е тестван и сертифициран от SLG, известна независима лаборатория за изпитване. ""Хигиена Активен система е антибактериално, който е комбинация от сребро филтър, който произвежда сребърни йони, водна мъгла и синьо LED светлини, които заедно с антибактериално почистване нарича" хидроксилна група ", които се срещат естествено в тропосферата. Този естествен ефект се произвежда във вътрешността на Panasonic хладилник NR -B30FX1-XE и премахва 99,9999% от вредните бактерии., този ефект е тестван и сертифициран от SLG, известна независима лаборатория за изпитване.  Panasonic  NR-B30FX1-XE е значително по-различен от другите,  тяхната тиха работа. Инверторът намалява честотата на шума на колебание, особено когато се работи с пълен капацитет.

 

ЦЕНА 800 лева (не е наличен)


Хладилник LIEBHERR - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хладилник LIEBHERR енергиен клас А+ произведен в Гернамия.NoFrost система в хладилника,две чекмеджета за зеленчуци със система Bio Fresh,фризерна част със три чекмеджета.Голям LCD дисплей показващ градусите в хладилника и фризера,електронно управление.Размери 201В/60Ш/63Д.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 500 лева (не е наличен)


Хладилник GORENJE- втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Ретро хладилник GORENJE - внос Германия с размери 60ш/60д/145в.Хладилника е напълно оборудван,има вътрешна камера.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА-400 лева(не е наличен)

 


Хладилник FORON(кръгъл)

 

 

 

 

 

 

 

Кръгъл хладилник FORON,височина 172см,диаметър 80 см.Два компресора с отделно оправление,фреш зона,въртящи рафтове.

ЦЕНА 500 лева

 


Хладилник BOSCH -втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Хладилник BOSCH внос Германия,размери 60ш/60д/170в.Външно управление на хладилната и фризерната част,скала с температурата.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 350 лева

 


Хладилник SIEMENS-втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Иноксов хладилник SIEMENS внос Германия с размери 60ш/60д/170в.Външно управление на хладилника и фризера,скала с температурата,но фрост система.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 450 лева


Хладилник BAUKNECHT - втроа употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KGE 3382 A2 +  на Bauknecht e от неръждаема стомана, с хладилник и фризер, с нетна вместимост 336 литра и с енергийна ефективност клас А ++. Сензорът ProFresh динамично регулира влажността в хладилника и по този начин осигурява по-добър срок на годност на вашата хранa в размер на до четири пъти по-дълго свежи. 
Сензорът за Green-интелигентност гарантира, че температурата след отваряне на вратата на хладилника се прави изключително бързо и по този начин регулира паралелно и активна влажност.

ЦЕНА-500 лева (не е наличен)

 


Хладилник BUSH - втора употреба

 

 

 

 

 

 

Хладилник БУШ,с размери 175/55/55.Фризерна част с 4 чекмеджета.В много добро състояние.Гаранция на всеки уред.

Цена - 350 лева. (не е наличен)


Хладилник Liebherr - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Хладилник Либхер внос Германия,размери 85/50/55,с вътрешна камерка.Гаранция на всеки уред.

Цена- 160 лева


Хладилник BUSH -втора употреба

 

 

 

 

 

 

Малък хладилник БУШ с отделна фризерна част,размери 85/50/55,63 литра на хладилника и 21 литра на фризера.Гаранция на всеки уред.

Цена - 180 лева (не е наличен)


Хладилник INDESIT- чисто нов с транспортен дефект

 

 

 

 

 

 

Хладилник ИНДЕЗИТ с размери 187/60/60, 320 литров,фризерна част с 4 чекмеджета.Нов с транспортен дефект.Внос Германия.Гаранция на всеки уред.

Цена -450 лева (не е наличен)


 

Избор на хладилник втора употреба

Хладилникът е може би най-необходимия кухненски уред. От избора на хладилник зависи както съхранението на продуктите така и техният вкус. Важно е изборът на хладилник да става според потребностите на конкретното домакинство. В зависимост от пространството, с което разполагате, можем да ви предложим хладилници с различни размери, със или без фризер. 
 
Има значение и от кой енергиен клас е хладилникът. В зависимост от това колко електроенергия изразходват, хладилниците се разпределят в скала от А до G. Най-икономични са моделите от клас от А до С, по средата е D, а Е и G влияят силно на сметката за ток.