Сушилни

Цени, марки и модели

Моделите, които предлагаме са 5, 6 и 7 килограма, а цените започват от 220лв. За по- детайлна информация относно моделите в наличност, дати за нови зареждания и други, моля свържете се с нас през формата в сайта или заповядайте в магазина ни на адрес гр. Пловдив ул. Богомил 68, тел. 0898 57 61 82 .Гаранция на уредите 6-12 месец.

Сушилня с горно зареждане - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Сушилня Privileg с горно зареждане внос Германия,енергиен клас Б,капацитет на сушене 6кг,програма за вълна,финни тъкани,кратка програма,отложен старт,влаго непромокаем панел на управление.Гаранция на всеки уред

ЦЕНА 450 лева

 

 

Сушилня с горно зареждане - втора употреба

Сушилня с горно зареждане внос Германия. Енергиен клас Б, капацитет на сушене 4.5 кг, програма за вълна, финни тъкани, кратка програма.

Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 320 лева

 

 

Професионална сушилня SCHULTHESS - втора употреба

 

     

 

Професионална сушилня SCHULTHESS произведена в Германия. Капацитет на сушене 9 кг, 6 основни програми на сушене (вълнени тъкани,памук,синтетика,кратка програма), отложен старт. Захранване - трифазен ток. Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА - 500 лева

 


 

Сушилня AEG - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Кондензна сушилня АЕГ произведена в Германия,енергиен клас А+++,капацитет на сушене 7кг, 16 основни програми на сушене(памучни тъкани,вълна,синтетика) голям ЛСД дисплей отчитащ време на сушене и цикъл на програмата.Модел 2014 година.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА- 500 лева


Сушилня SIEMENS - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Сушилня Сименс енергиен клас А+(термо помпа) произведена в Германия.Капацитет на сушене 7 кг,16 основни програми на сушене(вълнени тъкани,памук,синтетика,кратка птограма) функция самопочистване,дисплей отчитащ време на програмата,стъклен люк.Гаранция на всеки уред

ЦЕНА - 500 лева


Сушилня SIEMENS - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Сушилня SIEMENS енергиен клас Б, произведена в Германия.Максимален капацитет на сушене 6кг,10 основни програми на сушене(кратки програми),сензорни копчета на управление,барабан тип котешка стъпка,стъклен люк.Гаранциопнен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА - 320 лева


   Сушилня BOSCH -втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Сушилня BOSCH Ecologixx7 енергиен клас А + произведена в Германия.Сушилнята разполага с 15 основни програми на сушене(вълна,смесени тъкани,спортни облекла,блузи/ризи),отложен старт,максимален капацитет на сушене 7 килограма.Голям LC дисплей отчитащ време на програмата,хода на програмата,допълнителни функции и указания за поддръжка.Осветления в барабана,стъклен люк.Гаранцие на всеки уред.

ЦЕНА- 500 лева


 Сушилня Privileg - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Кондензна сушилня Привилег с капацитет на сушене 3,4 кг.Енергиен клас Б,размери 70в/60ш/45д,възможен и стенен монтаж.Гаранционен и извън гаранционен сервиз

ЦЕНА 320 лева


Сушилня BOSCH Maxx 6-втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сушилня BOSCH Maxx6 произведена в Германия.Капацитет на сушене 6кг.11 основни програми на сушене(програма вълна,кратки програми).Дисплей отчитащ време на програмата,сигнал край програма,индикатори за филтъра и казанчето,сензорни копчета на управление.Барабан 'котешка стъпка'.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.

ЦЕНА 350 лева

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Професионална коминна сушилна MIELE,работи на 380V, 6-9-12кW, 7кг капацитет на сушене,в много добро техническо състояние.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред.

 

ЦЕНА 1199 лева (не е налична)


Професионална сушилня MIELE- втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Професионална коминна сушилня Miele произведена в Германия.Капацитет на сушене 6кг,8 основни програми на сушене.Сушилнята работи на монофазен и трифазен ток.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.

ЦЕНА- 400 лева (не е налична)

 


Сушилня SIEMENS- втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кондензна сушилня Сименс внос Германия.Енергиен клас Б .Капацитет на сушене 6 кг,10 основни програми на сушене,кратки програми 20-30 минути,програма вълна,индикатори за филтъра и казанчето,звуков индикатор край програма.Гаранция на всеки уред.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.

ЦЕНА  280 лева


Сушилня BOSCH Maxx - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Кондензна сушилня Бош внос Германия.Енергиен клас Б .Капацитет на сушене 6 кг,10 основни програми на сушене,кратки програми 20-30 минути,програма вълна,индикатори за филтъра и казанчето,звуков индикатор край програма.Гаранция на всеки уред.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.

ЦЕНА  280 лева

 


СУШИЛНЯ BOSCH  - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Кондензна сушилня енергиен  клас B,максимален капацитет на сушене 6.0кг,дисплей отчитащ времето на програмата,сигнал край програма,индикатори на филтъра и резервоара.12 програми на сушене(отделно четери къси програми),отложен старт.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гранция на всеки уред.

ЦЕНА - 200 лева         


СУШИЛНЯ ЕЛЕКТРОЛУКС(AEG) - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Кондензна сушилня енергиeн клас B с 15 програми на сушене(три кратки програми,програма финни тъкани,програма обдухване студен въздух),сигнал край програма,максимален капацитет на сушене 6.0кг.Индикатори на филтъра и резервоара.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред.

Цена  - 250 лева


СУШИЛНЯ ELEKTRA BREGENZ- втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Кондензна сушилня Електра Брегенц,енергиен клас АА,капацитет на сушене 7кг,година на производство 2010г,15 програми на сушене(вълна,коприна,дънки,кратка програма),отложен старт,опция за заключване.Дисплей отчитащ времето и програмата,много добро състояние.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред.

Цена 550 лева (не е налична)


Сушилня АЕГ- втора употреба   

 

 

 

 

 

 

 

Кондензна сушилня енергиен клас A,максимален капацитет на сушене 7.0кг,14 програми на сушене,индикатори за филтри и казанче,сигнал край програма.Голям LCD дисплей показващ време на програма и цикъл на сушене.Програма за вълна и дънки.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 550 лева

 

 

 


siemens e4430

 

 

СУШИЛНЯ SIEMENS E-4430 - втора употреба

 

 

 

 

Кондензна сушилня SIEMENS,12 програми на сушене,кратки програми 20-40 минути.Сензoрни копчета,индикатори на филтъра и резорвоара,барабан котешка стъпка,дисплей отчитащ времето на програмата,сигнал край програма.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 350  лева

 

 


BOSCH MAXX

 

СУШИЛНЯ BOSCH MAXX - втора употреба

14 Програми на сушене,максимален капацитет на сушене 6.0кг.Индикатори за филтъра и резервоара,дисплей отчитащ времето на програмата,индикатор за приключила програма.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА  280 лева

 

 


Siemens Siwatherm

 

СУШИЛНЯ SIEMENS SIWATHERM TXL 2400

Кондензна сушилня енергиен клас B,10 програми на сушене,индикатори за филтъра и резервоара.Максимален капацитет на сушене 6.0кг.Дисплей отчитащ времето на програмата.

Гаранцияна всеки уред.

ЦЕНА   280 лева

 

 


Сушилня MIELE Novotronic T237C- втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Кондензна сушилня енергиен клас B.Максимален капацитет за сушене 5.0кг,14 програми на сушене,кратки програми 15 и 20 минути.Индикатор на резервоара.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА  450 лева

 


 

Избор на сушилна машина:

 

В Европейския съюз, работи система за класифициране на енергийните класове(EU energy labeling system). По тази система сушилните са класифицирани с етикет от A + + + (най-добрият) до G (най-лошият) в зависимост на количеството енергия използвана за килограм на дрехи (кВтч / кг). При избор на подобен уред е добре да се има предвид не само първоначалната цена, но и цената на експлоатацията. Освен енергийния клас от значение е и марката.  Една маркова машина, дори и втора употреба, може да се окаже с по-дълъг живот отколкото нова сушилня среден клас (600-700лв). 

Също като пералните, сушилните машини се характеризират и с обем. За това, ако сушилнята ви е по-малка от пералнята, може да се наложи да сушите дрехите на два пъти.

Експлоатация:

Дрехите се поставят  сгънати в машината. В зависимост от материята на дрехите се избира съответна програма. Дрхите се поставят във въртящ се барабан. Електричество или газ захранват нагревател, който затопля въздуха, който на свой ред се изтегля през въртяшите се дрехи и ги затопля. После горещият, влажен въздух се отвежда през въздухоотвод. За правилната експлоатация на сушилните е добре поне веднъж годишно този въздухоотвод да се почиства от попадналите в него влакна.