Печки

Цени и марки

 

Предлагаме печки различни размери - стандартни, а също и за вграждане с керамичен плот. 

Информация за цени, марки и определени модели готварски печки в наличност можете да получите като направите заявка чрез формата в сайта или на телефон: 

0898 57 61 82

печка втора употреба 02Готварска печка 04готварска печка

Фурна и плот за вграждане PRIVILEG - втора употреба


 

 

 

 

 

 

 

Иноксова фурна с плот за вграждане PRIVILEG внос Германия,8 основни функции за готвене,настроика време за готвене,дисплей показващ време на програмата,функция размразяване,функция грил.Фурната разполага с три телескопични водача за тавичката и скарата.Плота е с четери зони, две от които са с разширение.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 250 лева

Фурна за вграждане AEG - втора употреба

  

 

Фурна AEG произведена в Германия. 6 основни програми, вентилатор, долен и горен двоен нагревател.

Гаранция на всеки уред

ЦЕНА - 240 лева

 

Фурна и плот за вграждане Гагенал - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Фурна и плот за вграждане Гагенал.Иноксова фурна с огледална врата, два нагревателя(горен и долен),два вентилатора.Шест функции за готвене.Плот с четири зони,две с уширение.Гаранция на всеки уред

ЦЕНА - 450 лева


 

Фурна и плот за вграждане MIELE - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Фурна Миле произведена в Германия.Шест функции на готвене,два нагревателя,два вентилатора.Керамичен плот с четири зони на готвене(една с уширение).Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА - 320 лева

 


Фурна и плот за вграждане PRIVILEG - втора употреба

 

 

 

 

 

 

Фурна с плот Привилег произведена в Германия.Осем основни програми на готвене,телескопични водачи на решетката и тавичката.

Керамичен плот с четери зони,две с уширения.Гаранция на всеки уред

ЦЕНА 350 лева  


Фурна и плот за вграждане NEFF

 

 

 

 

 

 

 

Фурна NEFF произведена в Германия,8 функции на готвене,телескопични водачи.Плот с четери зони за горвене две от които с уширения.Гаранционен и извън гарамнционен сервиз.

ЦЕНА- 350 лева

 


Фурна и плот за вграждане BOSCH - втора употреба

 

 

 

 

 

 

Фурна и плот за вграждане BOSCH внос Германия.Фурната разполага с шест пуш бутона за управление,пет гункции за готвене,функция размразяване,функция грил. Отваряне-издърпваща се количка оборудвана с скара и тавичка.Четери зонов плот с две уширения.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 350 лева


 

Фурна с плот за вграждане - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Фурна с плот(четири котлона,два с уширение) Конструкта внос Германия.Горен долен нагревател,вентилатор с нагревател във фурната,вентилатор охлаждащ корпуса на фурната. Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред.

Цена 300 лева


Фурна и плот за вграждане - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Многофункционална фурна с 8 начина на нагряване: горно и долно нагряване, циркулация на горещ въздух, вентилаторен -грил, -грил за голяма повърхност, размразяване .Електронен програмен часовник: включване,изключване, аларма, показване на часа .Потъващи бутони за управление .Охлаждащ корпуса вентилатор .Плот с четири котлона.Гаранция на всеки уред.

Цена 380 лева

 


Футна и плот за вграждане BOSCH - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Многофункционална фурна с 6 начина на нагряване: горно и долно нагряване, циркулация на горещ въздух, вентилаторен -грил, -грил за голяма повърхност, -грил за малка повърхност, размразяване .Електронен програмен часовник: включване,изключване, аларма, показване на часа .Потъващи бутони за управление .Отваряне : издърпваща се количка .Охлаждащ корпуса вентилатор .Плот с четери котлона два с уширение.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 400 лева


Фурна с плот за вграждане AEG - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Иноксова фурна с плот AEG внос Германия.Фурната е с шест пуш бутона,осем програми на готвене,функция размразяване,функция грил.Плота е с четери котлона два от които с уширение.Гаранция на всеки уред

ЦЕНА 280 лева


Фурна и плот за вграждане- втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Фурна и плот Privileg(AEG) произведена в Германия.Фърната е с два нагревателя(горен с два кръга и долен),девет програми на готвене(функция размразяване).Гаранция на всеки уред

ЦЕНА- 200 лева


Фурна и плот Електра Брегенц- втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Фурна с плот Електра Брегенц втора употреба внос Германия.Футната е с пет програми на готвене,дисплей отчитащ време програма,два нагревателя(горен и долен),вентилатор.Плот с четери котлона.Гаранция на всеки уред

ЦЕНА - 240 лева


Фурна и плот AEG-втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Фурна и плот AEG произведена в Германия.Фурната е с пет програми на готвене,два нагревателя (горен и долен),вентилатор във фурната.Плот с четери зони на готвене,два от който с уширение.Гаранция на всеки уред

ЦЕНА -240 лева