Перални

Цени, марки и модели

Предлагаме перални втора употреба с предно и горно зареждане - различни обеми, на изключително изгодни  цени.

Свържете се с нас на телефон   0898 57 61 82 (Пловдив)

или през формата в сайта ако търсите информация за цени, марки и определени модели перални машини в наличност.

Гаранция на уредите 6- 12 месеца


Едни от моделите който предлагаме са:

Пералня SIEMENS - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Пералня Сименс произведена в Германия,капацитет на пране 6 кг, 15 основни програми на пране(вълна,петна,финни,бърза 15 мин,връхни дрехи),обороти на центрофугата 1400.Дисплей отчитащ време на програмата,отложен старт,AQUA STOP,сензорни копчета на управление.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА - 300 лева

Пералня със сушилня CANDY - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Пералня със сушилня Candy капацитет на пране 6 кг,а на сушене - 4кг., 15 основни програми на пране(вълна,петна,финни,бърза 15 мин,връхни дрехи),обороти на центрофугата 1400. Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА - 300 лева

 

Пералня MIELE Softtronic WT 945 S - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Втора употреба пералня със сушилня марка Miele Softtronic WT 945S произведена в Германия! Казан тип "Пчелна пита",обороти на центофугата 1500,капацитет на пране5,5 кг,капацитет на сушене 3 кг.20 основни програми на пране,отложен старт,кратка програма,програма вълна.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 500 лева  (не е налична)


Пералня MIELE Novotronic -втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Пералня MIELE с горно зареждане произведена в Германия.Максимален капацитет на пране 5кг,основни програми на пране 21(кратка програма,вълна,финни тъкани,смесени тъкани),обороти на центрофугата 1200.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред .

ЦЕНА - 350 лева 


Пералня SIEMENS - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Пералня Сименс произведена в Германия,капацитет на пране 6 кг, 15 основни програми на пране(вълна,петна,финни,бърза 15 мин,връхни дрехи),обороти на центрофугата 1400.Дисплей отчитащ време на програмата,отложен старт,AQUA STOP,сензорни копчета на управление.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА - 300 лева


Пералня BOSCH - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Пералня Бош произведена в Германия.Капацитет на пране 7кг,обороти на центрофугата 1400 ,15 основни програми на пране.Голям дисплей отчитащ време на програмата,обороти на центрофугата,градуси на водата,сензурни бутони,AQUA STOP,.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА -380 лева


Пералня със сушилня BOSCH - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Пералня със сушилня BOSCH внос Германия ,енергиен клас А+++.Капацитет на пране 7 кг и 5 кг на сушене,обороти на центрофугата 1400.Пералнята  е с 13 основни програми на пране(допълнителни функций за удължаване или съкращаване на времето на програмата,отложен старт) и 2 програми на сушене.Голям LCD дисплей показващ време на програмата,обороти на центрофугата,градусите на водата.Пералнята е със защита от протичане AQUA STOP .Гаранционен и извън гаранционен сервиз.

ЦЕНА 700 лева


Пералня със сушилня AEG - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Пералня със сушилня АЕГ произведена в Германия.Капацитет на пране 7 кг и сушене 5кг,обороти на центрофугата 1600,16 основни програми на праме,детско заключване,дисплей показващ време на програма,обороти на центрофуга,градусите на водата.Инверторен мотор и вата на кожуха.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 550 лева   


Пералня AEG - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Пералня AEG произведена в Германия.Капацитет на пране 6кг,обороти на центрофугата 1600,15 основни програми на пране,голям дисплей показващ програмата,обороти на центрофугата,градусите на водата,отложен старт,AQUA STOP,вата на кожуха за по безшумна работа.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.

ЦЕНА -370 лева (не е налична)

 


Пералня BAUKNECHT 8кг- втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пералня Баукнехт произведена в Германия,капацитет на пране 8кг,обороти на центрофугата 1400,12 основни програми на пране,отложен старт.Гаранция на всеки уред

ЦЕНА 550 лева (не е налична)


Пералня AEG произведена в Германия- втора употреба

 

 

 

 

 

 

Пералня AEG произведена в Германия.Енергиен клас А,клас на изпиране А.Обороти на ценртофугата 1600,капацитет на пране 7 кг,20 основни програми на пране,отложен старт,AQUA STOP,заключване на управлението(детска защита).Голям LCD дисплей показващ време на програма,обороти на центрофугата,градусите на водата.Инверторен мотор и вата на кожуха.Гаранция на всеки утед.

ЦЕНА 380 Лева


 

Пералня MIELE-втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Пералня Мiele пчелна пита внос Германия.10 основни програми на пране,кратка програма,1400 оборота на центрофугата,максимален капацитет на пране 5.0кг, дисплей отчитащ времето на програмата.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 450 лева


Пералня BOSCH Maxx 6 EXCLUSIV- втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Пералня BOSCH Maxx 6 EXCLUSIV произведена в Германия.Максимален капацитет на пране 6 кг,15 основни програми на пране,1600 оборота на центофугата.Вата на кожуха,AQUA STOP,голям LCD дисплей отчитащ обороти на центрофугата,градуси на водата,време на програмата,сензорни копчета на уптавление,отложен старт.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА - 320 ЛЕВА


    

Пералня BOSCH Logixx7 - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Пералня BOSCH Logixx7 произведена в Германия.Максимален капацитет на пране 7кг,обороти на центрофугата 1200,15 основни програми на пране,вата на кожуха.Голям LCD дисплей отчитащ време на програма,обороти на центрофугата,градусите на водата.Пералнята има AQUA STOP,отложен старт,сензорни копчета.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА- 380 лева

 


Пералня BOSCH Logixx 8 - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Пералня BOSCH Logixx 8 произведена в Германия.Максимален капацитет на пране 8 кг,обороти на центофугата 1200,15 основни програми на пране.Вата на кожуха,голям LCD дисплей отчитащ време програма ,обороти центрофуга,градусите на водата,сензорни копчета на управление,отложен старт.AQUA STOP ,барабан тип ' бадем' .Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА - 380 лева

 


Пералня Сименс- внос Германия    

 

 

 

 

 

 

 

Пералня Сименс произведена в Германия,капацитет на пране 6кг,1400 оборота на центрофугата,аква стоп,10 основни програми на пране,кратка програма,едни от най-здравите модели на Сименс.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА  - 230   лева                      


Пералня SIEMENS с горно зареждане - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Пералня с горно зареждане SIEMENS произведена в Германия.Максимален капацитет на пране 5,5 кг.15 основни програми на пране(вълна,финни тъкани,бърза програма), 1200 оборота на центрофугата.Вата на кожуха,отложен старт,дисплей отчитащ време на програмата.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред

ЦЕНА - 320 лева


Пералня Siemens -горно зареждане

 

 

 

 

 

 

 

 

Перамня Сименс произведена в Германия.Капацитет на пране 5кг,обороти на центрофугата 1000,програми на пране 15 основни(съкращаване на времето,допълнително плакнене,интензивно пране),отложен старт,AQUA STOP.Гаранционен и след гаранционен сервиз.

ЦЕНА 280 лева (не е налична)

 


Пералня Miele Comfort Line W 987

 

 

 

 

 

 

 

 

Перфектна пералня Миеле,15 програми на пране,кратка програма,бяло и цветни пране памук,синтетични тъкани,фини тъкани,вълна ,ръчно пране,5 кг пране.Двоен AQUA STOP. Скорост на центрофугиране: 400-1600 (200 скала).Размери 60x60x90cm.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред.

Цена 450 лева. (не е налична)


Пералня със сушилня AEG - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Пералня със сушилня AEG внос Германия.Максимален капацитет на пране и сушене 5 кг,максимални обороти на центрофугата 1400 оборота.10 основни програми на пране,кратка програма,програма силно зацапани тъкани,отложен старт,дисплей отчитащ време на програмата.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 450 лева (не е налична)


Пералня SIEMENS-втора употреба

 

 

 

 

 

 

Пералня SIEMENS IQ 1430,внос Германия,енергиен клас A+,максимум на пране 6кг,1400 оборота на центрофуга,безшумен инверторен мотор.Програми на пране - бърза програма,накисване,силно замърсени тъкани,вълна ,финни тъкани,AQUA STOP . Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА   340 лева.


Пералня SIEMENS - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Пералня SIEMENS внос Германия.1400 оборота на центрофугата,AQUA STOP, енергиен клас А+,максимален капацитет на пране 6.0кг.15 Програми на пране,дисплей показващ времето на пране,градус на водата оборотите на центофугата и килограмите на прането.Гаранция на всеки уред. Налични два броя

Цена 320 лева


Пералня SIEMENS - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Иноксова пералня Сименс,произведена в Германия.Максимален капацитет на пране 5кг,центрофуга 1400 оборота,15 основни програми на пране,дисплей отчитащ време на програмата ,отложен старт,AQUA STOP,казан нераждаема стомана.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА - 400 лева (не е налична)

 


 

Пералня SIEMENS -втора употреба

 

пералня siemens

 

 

 

 

 

 

Пералня SIEMENS внос Германия.1200 оборота на центрофугата,AQUA STOP, енергиен клас А+,максимален капацитет на пране 6.0кг,дисплей показващ времето на пране,градус на водата оборотите на центофугата и килограмите на прането.Гаранция на всеки уред. 

ЦЕНА 280 лева


Пералня BOSCH MAX -втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Пералня BOSCH MAXX внос Германия.14200 оборота на центрофугата,AQUA STOP, енергиен клас А ,максимален капацитет на пране 6,0 кг,бързо пране,центрофуга след всяко изплакване на дрехите.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА   -220 лева.


Пералня BOSCH Maxx Comfor- втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пералня BOSCH произведена в Германия.Капацитет на пране 6кг,обороти на центрофугата 1200,15 основни програми на пране,отложен старт,AQUA STOP,дисплей отчитащ време на програмата,обороти на центрофугата и градусите на водата.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.

ЦЕНА -250 лева


 

Пералня MIELE W921 - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Пералня MIELE внос Германия.1600 оборота на центрофугата,20 основни програmи на пране,кратка и мини програма,5,0 кг максимум на прането.Дисплей oтчитащ времето на програмата,отложен старт.Гаранция  на всеки уред.

ЦЕНА 300 лева

 


 

Пералня BOSCH - втора употреба

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Пералня Бош модел 2007 година,1400  оборота на центофугата,6кг капацитет на пране,програма за вълна и финни тъкани,в много добро състояние.Гаранционен и извън гаранционен сервиз

ЦЕНА 220 лева


Пералня BOSCH maxx- втора употреба

 

Пералня марка Bocsh Maxx 5 произведена в Германия ! Втора употреба, енергиен клас А++, капацитет 5 кг, 1400 оборота на центрофугата със сензурен бутон за регулиране, регулиране на градуси,голям дисплей,отложен старт, кратка програма 15 мин, програма накисване,индикация за цикъла на пране,програма за спортни дрехи,лесно гладене, еко програма,адопълнителна вода,AQUA STOP.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 350 лева


 

Пералня АEG LAVAMAT - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пералня AEG внос Германия.Енергийна ефективност клас А ,изключително ниска консумация на ток и вода 39литра/измиване-1.02кВтч/измиване,капацитет на пране 6 кг,1600 оборота на центрофугата,15 основни програми на пране,кратка програма ,програма вълна,коприна ,деликатни тъкани,настройка програма по ваш избор.Голям LCD дисплей отчитащ време на пране,обороти на центрофугата,градусите на водата.Пералнята има AQUA STOP ,отложен старт,вата на кожуха която я прави много по безшумна,инверторен мотор.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 360 лева (не е налична)

 


Пералня BOSCH - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

 

Пералня BOSCH внос Германия.1400 оборота на центрофугата,AQUA STOP, енергиен клас А+,максимален капацитет на пране 6.0кг.15 Програми на пране,дисплей показващ времето на пране,градус на водата оборотите на центофугата ,сензорни копчета,отложен старт.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.
ЦЕНА 320 лева