Съдомиялни

Съдомиялни машини втора употреба

За по- детайлна информация относно моделите в наличност, дати за нови зареждания и други, моля свържете се с нас на тел. 0898 576 182 или заповядайте в магазина ни в град Пловдив ул. Богомил 68. Гаранция на уредите 6 -12 месеца.


Съдомиялна AEG -  втора употреба

Съдомиялна AEG произведена в Германия. Съдомиялната е за 9 комплекта с размери 45ш/60д/85в, датчик за солите, дисплей показващ цикъла на програмата, отложен старт, AQUA STOP. Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 280 лева

 

Съдомиялна SIEMENS -  втора употреба

Съдомиялна SIEMENS произведена в Германия. Съдомиялната е за 12 комплекта с размери 60ш/60д/82в, датчик за солите, дисплей показващ цикъла на програмата, отложен старт, AQUA STOP. Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 350 лева

 

Съдомиялна SIEMENS -  втора употреба

Съдомиялна SIEMENS произведена в Германия. Съдомиялната е за 9 комплекта с размери 45ш/60д/85в, датчик за солите, дисплей показващ цикъла на програмата, отложен старт, AQUA STOP. Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 320 лева

 

Съдомиялна NEFF -  втора употреба

   

 

Съдомиялна NEFF произведена в Германия. Съдомиялната е за 9 комплекта с размери 45ш/60д/85в, датчик за солите, дисплей показващ цикъла на програмата, отложен старт, AQUA STOP. Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 280 лева

 

Съдомиялна BOSCH- втора употреба

   

 

 

 

 

 

 

Стационатна съдомиялна BOSCH произведена в Германия.Съдомиялната е за 12 комплекта с размери 60ш/60д/85в, датчик за солите, светлина скала показваща цикъла на програмата, AQUA STOP. Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 320 лева

 

Съдомиялна BOSCH- втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Стационатна съдомиялна BOSCH произведена в Германия.Съдомиялната е за 9 комплекта с размери 45ш/60д/85в, датчик за солите, светлина скала показваща цикъла на програмата, AQUA STOP. Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 350 лева


Съдомиялна SIEMENS - втора употреба

 

Съдомиялна SIEMENS произведена в Германия. Съдомиялната е за 9 комплекта с размери 45ш/60д/85в, датчик за солите, дисплей показващ цикъла на програмата, отложен старт, AQUA STOP. Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 280 лева

 


Съдомиялна SIEMENS - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Съдомиялна Сименс за пълновграждане внос Германия.Напълно интегрирана съдомиялна машина. Сензорен контролен панел на вратата, с сензорни бутони. Автоматична функция 3-в-1 разпознава всички съдомиялни разделите и прахове. varioSpeed ​​спестява 50% от времето за пране, с оптимални резултати при почистване. aquaVario използва променлива струя под налягане, за да се защитят съдовете.Регулируема по височина горна кошница с лостове (rackmatic) подобрява възможностите за товарене; височината може да се регулира без затруднение, когато кошница се зарежда. Изключително тих (само 42 db).Гаранционен и извън гаранционен сервиз.

ЦЕНА 380 лева


Съдомиялна SIEMENS- втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Съдомиялна за полувграждане Сименс внос Германия, енергиен клас А,9комплекта,економична програма миене,бърза програма,датчик за солта и препарат за изплакване,отложен старт.Размери 45/60/82.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранзия на всеки уред.

ЦЕНА 300 лева

 


Съдомиялна машина Bauknecht- втора употреба

 

 

 

 

 

 

Съдомиялна  Баукнехт внос Германия.Модел 2008 година,енергиен и воден клас А,система на пране  с 3 перки и 4 дюзи на дъното,10 програми, отложен старт,AQUA STOP.Размери 60/82/60.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред.

Цена 260 лева


Съдомиялна SIEMENS - втора употреба

 

 

 

 

 

 

 

Съдомиялна за полувграждане SIEMENS произведена в Германия.Съдомиялна за 9 комплекта,размери 45ш/60д/85в.Отложен старт,AQUA STOP,датчик соли, напълна уборудвана.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранция на всеки уред

ЦЕНА 300 лева

 


Съдомиялна BOSCH Silence Comfort

 

 

 

 

 

 

 

Съдомиялна за полувграждане Bosch внос Германия,клас А,9 комплекта,дисплей отчитащ време програма,економична програма миене,бърза програма,датчик за солта и препарат за изплакване.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.Гаранзия на всеки уред.

Цена 300 лева


Съдомиялна машина BOSCH Super SIlence -SMS65M12EU

 

 

 

 

 

 

 

 

Съдомиялна машина BOSCH за 13 комплекта размери 60/60/82.Модел 2011 година.Енергиен  клас А++,VarioSpeed: мие за двойно по-кратко време с оптимални резултати при почистване и сушене на съдовете. AQUA STOP.6 програми: интензивна 70, Auto 45-65,Eco 50, меко 40, бърза 45, Изплакване.Технология за защита на стъклото:  деликатно измиване на фините ви стъклени съдове.Защита за деца на вратата: предотвратява неумишлено отваряне на вратата по време на миене.Отложен старт: 1-24 часа.Гаранция на всеки уред.

ЦЕНА 400 лева


Съдомиялна NEFF(Miele) внос Германия

 

 

 

 

 

 

Съдомиялна за полувграждане НЕФ(МИЕЛЕ) внос Германия,за 9 комплекра,5 основни програми на измиване.Гаранционен и извън гаранционен сервиз.

Цена 230 лева


 

Избор на миялна машина

 

 

Съдомиялната е уред, който може много да улесни всяко домакинство. Тя пести време и използва малко вода. Важно е само да бъде монтирана и използвана правилно. Ако не сте запознати с правилата за експлоатацията на миялните машини, повече информация можете да намерите тук. Например: "Как да изберем съдомиялна?", "Какво не трабва да поставяме в съдомиялната?", "Какви консумативи са необходими?" и други.   

Конкретна информация за цени, марки и определени модели миялни машини в наличност можете да получите като направите заявка чрез  формата в сайта или на телефон:  0898 576 182 .